top of page

Gumpearl lanserar refill

Äntligen kan den snygga burken i badrummet fyllas på, om och om igen! Gumpearl lanserar nu refillpåsar med tandkrämstabletter i smakerna Cool Mint, Pepparmint, Charcoal och Jordgubbe.Gumpearl lanserar refillpåsar med tandkrämstabletter.


Refillpåsarna är tillverkade av 100% biobaserat material och kan sorteras som kompost. Det gör att du kan fylla på din glasburk flera gånger om och ditt gröna fotavtryck blir ännu mer färgstarkt. Genom att använda tandkrämstabletter, sortera refillpåsen som kompost och förlänga livslängden på glasburken har du gjort flera aktiva val för miljön.

Påsarna innehåller ca 248 tandkrämstabletter och finns att köpa i Gumpearls webbshop med start 15 Februari 2023. Gumpearl tandkrämstabletter innehåller fluorid och xylitol som ger ett effektivt skydd mot karies som orsakar hål i tänderna. Tandkrämstabletterna är fria från palmolja, alkohol, SLS, plast och microplaster. Därmed står Gumpearl för ett hållbart alternativ till starka och friska tänder.

Istället för engångsplast, förpackas Gumpearl tandkrämstabletter i glasburkar som är återanvändningsbara. Eftersom burkarna kan fyllas på med nya tabletter eller återbrukas till andra ändamål, står glasburken för en mer hållbar konsumtion.

Mer återbruk åt folket och genom små förändringar i vår vardagliga konsumtion kan vi tillsammans göra stor skillnad för klimatet och miljön.
Lär dig mer om våra produkter 44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page