top of page

Om oss

Gumpearl

Om oss

Med hjärta för miljön

Med ett hjärta som klappar lika starkt för miljön, som för munhälsa, grundade Sepide Hajitaheri Gumpearl. Tandkräms- och munsköljstabletter som är tillverkade i Sverige, framtagna i samarbete med tandläkare. Dessutom med ett självklart stöd för Håll Sverige Rent och One Earth One Ocean för att bidra till hav rena från plast.

Ett grönt alternativ

Sepide har lång erfarenhet inom läkemedels- och dentalbranschen. Men i ett engagemang för miljön och vardagskonsumtionens påverkan på våra hav, saknade hon ett grönt alternativ till tandkrämstuben. Resultatet är Gumpearl. Tandkrämstabletter och munsköljstabletter som ger god munhälsa, minskad miljöpåverkan och dessutom är snygg i badrumsskåpet.

Gumpearl - Sepide Hajitaheri
Gumpearl - tandkrämstablett - munsköljstablett

Varför välja Gumpearl?

Sveriges tandläkarförbund rekommenderar Gumpearl tandkrämstabletter

Gumpearl rekommenderas av Sveriges Tandläkarförbund

Gumpearl tandkrämstabletter innehåller rekommenderad mängd fluorid för vuxna och barn (1450 resp 1000 ppm) och rekommenderas därför av Sveriges Tandläkarförbund.

Gumpearl

Vad står mellan dig och ett mer hållbart alternativ?

För att svara på alla dina funderingar har vi sparat några frågor gällande Gumpearl, produkterna och vårt engagemang för hållbarhet och miljö. Allt från storyn bakom namnet, till varför du bör välja tandvårdsprodukter med fluor. 

bottom of page