top of page

Tandkrämstabletter har blivit ett hett ämne

Uppdaterat: 29 dec. 2022

Året börjar gå mot sitt slut och Gumpearl blickar tillbaka på ett år fyllt av minnen, erfarenheter och givande samtal. Inte nog med att vi tog fram Gumpearl tandkrämstabletter. Vi har också medverkat i SVTs Draknästet, ställt ut på branschmässa, lanserat webbshop och fyllt hyllor hos återförsäljare. Tiden går fort när man har roligt. Låt oss kolla tillbaka på Gumpearls första år!


Gumpearl tandkrämstabletter användning
Gumpearl tandkrämstabletter ersätter inte tandborstningen. Men de erbjuder ett minskat klimatavtryck utan att kompromissa med din munhälsa.

Gumpearl tandkrämstabletter lanserades i September, i samband med avsnittet av Draknästet där vi medverkade. Vägen dit innebar ett digert arbete med att ta fram produkt och design som uppfyllde de krav och kriterier vi hade. Under våren spelades avsnittet av Draknästet in och i höst har allt varit värt mödan!


Inte nog med att vår pitch för drakarna vann förtroende. Vi har också fått en fantastisk respons från såväl branschkollegor som kunder för våra tandkrämstabletter.


Under November ställde Gumpearl ut på Odontologiska riksstämman och fick besök av såväl tandläkare som branschnära företag. Även om det alltid är nervöst att visa upp en produkt man tror så starkt på som vi gör, är det berikande att få så positiv respons som vi fått! Det gjordes också ett reportage om Gumpearl och vår nyhet på marknaden, i samband med mässan.


Året har bjudit på nya samarbeten med återförsäljare, vilket innebär att Gumpearl tandkrämstabletter nu också finns hos Apohem och Meds.se. Och fler återförsäljare är att vänta under 2023.


Ett förändringsarbete

Att lansera tandkrämstabletter med ett tydligt hållbarhetsfokus, innebär att presentera en helt ny produkt på en annars ganska traditionell marknad. Gumpearl verkar för dubbel beteendeförändring. Både i vilka tandvårdsprodukter vi använder och i hur vi minskar våran klimatpåverkan.


Därför lägger vi stort fokus på att sprida kunskap och samverka kring förändringsarbete. Våra samarbetsavtal med Håll Sverige Rent och Svenska tandläkarförbundet är kvitton på vårt engagemang.


Vi är oändligt tacksamma för att du är med oss på denna resan, och för den fantastiska feedback du gett oss under vår första tid. Under 2023 kommer Gumpearl att bjuda på ännu mer och vi ser fram emot att få dela det med dig. Har du ännu inte testat Gumpearl tandkrämstabletter är det perfekt tillfälle nu!


God jul och gott nytt år önskar Gumpearl!157 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page