top of page

معلومات عنا

Gumpearl

شروط الاستخدام

Take Care Swedens Allmänna Villkor

Legal information

Take Care Sweden, 559339-3647 (”Take Care Sweden”) tillhandahåller en webbplats och tjänst för att informera och handla produkter som Take Care tillhandahåller. Nedan information och bestämmelser gäller för Take Cares webbplats.

Våra Villkor

Vid en beställning eller prenumerations registrering av en eller produkter av oss bekräftar du att du har läst igenom, förstått och även godkänt våra villkor. Om du inte accepterar våra villkor nekas du att handla eller använda vår hemsida.

Justering av våra villkor

Vi förbehåller oss rätten att justera våra villkor när så anses nödvändigt. Vid en sådan justering eller ändring kommer du få information via mail om detta 1 månad innan. Om inget överklagande inom en mnad  har inkommit kommer vi att anta att du godkänner justeringarna. 

Upphovsrätt

Gumpearl och dess logotyp är varumärken som tillhör Take Care Sweden AB.  Take Care Sweden förbehåller sig alla rättigheter till dessa varumärken.

Allt innehåll på Take Care Swedens  webbplats ( Gumpearl) såsom grafik, logotyper, artiklar och allt annat material tillhör Take Care Sweden  eller används med tillstånd från rättighetsinnehavaren. Användning av innehåll på webbplats, förutom för rent privat bruk, är förbjuden utan Take Cares medgivande.

 

Information om våra produkter

Våra produkter är  tandkrämstabletter, munsköljstabletter,  tandborstar och presentpåsar som alla är möjliga att köpa via engångsköp eller prenumeration. Produkterna är enbart tänkta för personligt bruk. 

Take Cares och Gumpearls tandkrämstabletterna, munsköljstabletter och vår tandborste har inte granskats av Livsmedelsverket eller Läkemedelsverket. 

Våra produkter ska användas enligt angivna beskrivningar. Vid en eventuell allergi är det ditt eget ansvar som kund att se till att de inte innehåller något som du kan vara allergisk mot men även maila oss på info@gumpearl.se med information så vi kan registrera detta och följa upp vid behov.

Medlem på hemsidan

Du kan på hemsidan skapa ett konto. Det är inte tillåtet att överlåta ditt konto till någon annan personer och du kan endast ha ett konto.  

Information om prenumerations beställningar.

Take Care och Gumpearls produkter kan alla beställas med prenumeration förutom presentpåsen. Vid beställning av produkter med prenumeration ingår du då också ett abonnemangsavtal med oss. Prenumerationen erbjuds på ett intervall om 30 eller 180 dagar, och en ny beställning skapas automatiskt var 30:e eller 180:e dag. 

Du kan ändra din prenumeration och/eller avsluta prenumerationen genom att göra ändringar i ditt konto eller genom att kontakta oss via via e-post. Ändringar måste kommuniceras senast 48 timmar innan dess att kommande beställning ska behandlas. Prenumerationen förnyas automatiskt.

Beställa våra produkter

Våra produkter kan alla beställas på vår hemsida, www. gumpearl.se samt via återförsäljnare som är angivna under fliken “ återförsäljare.

Vid beställning av våra produkter, mottar du en beställningsbekräftelse via e-post. I bekräftelsemailet  har vi godkänt din beställning, betalningen har genomförts och produkterna packas och informeras via mail till dig när de skickas iväg.  

Leverans 

Vi strävar efter att leverera så snabbt som möjligt till dig som kund men under vissa tidsperioder finns det risk att det kan ta längre tid. Vi arbetar för att du ska få din leverans så snabbt som möjligt, men du kan förvänta dig leverans inom ett par dagar. Vi informerar om att produkter som är listade på webbsida, kan vara otillgängliga för beställning. 

Fraktkostnad tillkommer vid beställning under  400 kr, annars är det fri frakt. Kostnaden för frakt  kommer det att visas när kunden kommer till kassan. Vi anvnder oss av PostNord och Instabox. Mindre paket kommer levereras i brevlådan, om paketet skulle vara för stort kommer det levereras till närmsta postombud eller instabox.  

Om du inte skulle hämta ut ditt paket i tid, debiteras du eventuella avgifter som kan uppstå vid en sådan situation. 

Full återbetalning ges om en produkt inte finns i lager. 

Skyldighet

Som kund hos Take Care Sweden och Gumpearl

Du måste vara över arton år för att få köpa våra produkter fast vi har produkter för barn, undantagsfall om det är godkänt av vårdnadshavare. 

Du kan endast beställa våra produkter inom EU.

Vi förbehåller oss rätten att avstå från dig som kund utan att ange bakgrunden till beslutet. 

Betalning

Som kund ska du betala för beställda produkter. Priset för våra produkter finns specificerat vid respektive produkt på vår hemsida. När du når kassan finns också avgifter så som moms, frakt och liknande, angivna. 

De betalningssätt som är tillgängliga för dig som kund finns i kassan.

Vid betalning godkänner du att vi skickar bekräftelse till den e-postadress som du angett. Du som kund är skyldig att se till att alla uppgifter stämmer.

Du godkänner att vi kan debitera betalningar för prenumerationer som sker automatiskt utan ett ytterligare godkännande. Automatiska transaktioner för din prenumeration sker under hela din prenumeration.

Garanti och reklamation

Vi på Take Care Sweden är ansvariga för de eventuella fel som kan finnas då du tagit emot dina produkter. Lagstiftning relevant för garanti och produkter, så som den svenska konsumentköplagen (1990:932) och produktansvarslagen (1992:18) avgör bedömningen om defekta produkter. Om du önskar reklamera våra produkter så kontakta oss via vår hemsida eller e-post.

Ångerrätt och Återbetalning 

Enligt lagen har du full ångerrätt i fjorton dagar räknat från den dagen du tog emot våra produkter. Om du skulle ångrat dig så kontakta oss med ett skriftligt meddelande via vår hemsida eller e-post.

Utnyttjar du denna ångerrätt, sker en full återbetalning av ditt köp. 

Om förpackningen är bruten och förseglingen är borta kan inte ångerrätten inte tillämpas. Vid anropan om ångerrätt, är du skyldig att returnera varorna till oss inom 14 dagar. Returfrakten betalas av dig. 

Du returnerar en produkt genom att skicka den till:

 

Take Care Sweden, 

Box 2065

132 02 Saltsjö-Boo 

 

 

Take Cares ansvar

Take Cares skyldigheter regleras av konsumentköplagen (1990:932), distansavtalslagen (2005:59) och samt produktansvarslagen (1992:18). 

Personuppgifter 

Take Care värnar om den personliga integriteten och är därför mån om att alltid skydda personuppgifter på lämpligt sätt och följa vid var tid gällande regelverk avseende dataskydd. För mer information, se Take Cares integritetspolicy.   

Kontakta oss

Om du undrar något eller vill framföra klagomål ta kontakt med oss via vår hemsida eller via e-post  info@gumpearl.se. Du har även alltid rätt att ta kontakt med den Allmänna reklamationsnämnden. 

Du kan också kontakta oss på vår instagram (@gumpearl).  

Take Care Sweden AB

Org.nr: 559339-3647

Registrerad adress:

Box 2065, 132 02 Saltsjö-Boo.  

Gumpearl

ما الذي يحول بينك وبين البديل الأكثر استدامة؟

للإجابة على جميع أسئلتك، قمنا بحفظ بعض الأسئلة المتعلقة بـ Gumpearl والمنتجات والتزامنا بالاستدامة و بيئة. كل شيء بدءًا من القصة وراء الاسم وحتى سبب اختيارك لمنتجات العناية بالأسنان المحتوية على الفلورايد. 

bottom of page