top of page

Tandkrämstabletter är ett grönare alternativ

För att åstadkomma en skillnad på den negativa miljöpåverkan vi befinner oss i idag, behöver vi förändra vårt konsumtionsbeteende. Förändringarna kan kanske jämföras med att svälja en elefant. Men genom små förändringar, ett i taget, kan vi skapa skillnad i vårt eget fotavtryck och göra en skillnad tillsammans. Tandkrämstabletter är ett grönare alternativ för god munhälsa, utan den negativa påverkan på miljön.
Det sägs att det tar 21 dagar att etablera en ny vana. Det innebär 42 tandborstningar. Men det första steget tas när vi köper tandkrämstabletter i glasburk, istället för tandkräm i plasttub.


Den stora förändringen vi står inför idag, är att byta ut våra dagligvaruprodukter, vanor och beteenden till mer hållbara alternativ. Det kan som alltid vid en ny vana, kännas utmanande och krävande. Men snart märker du att nya produkter ofta kommer med nya fördelar.


Såsom flexibiliteten i en tandkrämstablett. Du kan ta den med dig på resande fot eller på campingresan. Den är enkel att fylla på och är dessutom snygg i badrummet, till skillnad från en plasttub.


Vi är stolta över att vara del av den utveckling som Gumpearl innebär för miljön. Genom ett grönt alternativ i vardagen har vi stor påverkanskraft. Men det krävs att vi gör det tillsammans, du och jag.33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page