top of page

Ingen Skräpar Ner med Gumpearl

Som en viktig del utav Gumpearl och vår strävan efter ett grönare fotavtryck, stöder vi Håll Sverige Rent genom att skänka delar av vinsten till stiftelsen. Det är genom samarbete vi skapar en positiv påverkan på miljön och med gemensamma drivkrafter inleds nu ett samarbete mellan Gumpearl och Håll Sverige Rent.


Annika borstar tänderna i naturen med tandkrämstablett
Genom goda vanor och miljövänliga alternativ kan vi tillsammans skapa förändring i vår klimatpåverkan. Samarbetet med Håll Sverige Rent är ett steg i rätt riktning.


Håll Sverige Rent är en obunden ideell stiftelse som arbetar för att motverka och förebygga nedskräpning. Det, genom att sprida kunskap, driva förändring och ta fram verktyg som hjälper konsumenter minska nedskräpningen. Med visionen Ingen Skräpar Ner arbetar stiftelsen aktivt gentemot såväl företag som privatpersoner.


Hållbarhetsarbetet är en viktig del av Gumpearl som är framtaget med miljön i fokus. Genom att välja bort engångsplasten i en tandkrämstub och ersätta den med en återbruksvänlig glasburk har vi tagit ett viktigt första steg i ett grönare fotavtryck. Vidare påverkar också den minskade belastningen vid transporter, effektivare användning av vatten och veganska produktionen också hav och natur positivt. Därmed är samarbetet med Håll Sverige Rent en naturlig del av vårt arbete för grönare munhälsa.


Vad innebär samarbetet?


Samarbetet mellan Gumpearl och Håll Sverige Rent innebär att vi, med gemensam drivkraft, arbetar för att motverka nedskräpning. Genom att sprida kunskap kring hållbara alternativ för god tandhälsa, minska klimatpåverkan inom dentalbranschen och skapa nya vanor för den dagliga användningen av tandvårdsprodukter, kan vi göra skillnad tillsammans. Samarbetet innebär också att Gumpearl, genom försäljning av tandkräms- och munsköljstabletter stödjer Håll Sverige Rent i arbetet för att bli fler som inte skräpar ner.


Företag mot Skräp i samarbete med Håll Sverige Rent
Vi är med I Företag mot Skräp för att tillsammans motverka vidare nedskräpning i natur och hav.

Vi är otroligt stolta över detta samarbete och ser fram emot att arbeta tillsammans med Håll Sverige Rent för att sprida kunskap och uppnå gemensamma mål. Vill du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete är du välkommen att göra det här, och vill du göra mer för att stötta Håll Sverige Rents vision Ingen Skräpar Ner kan du hittar mer information om detta här.


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page