top of page

Gumpearl möter Drakarna

Under de senaste månaderna har vi arbetat aktivt för att förbereda lanseringen av Gumpearl. Det har inneburit fastställandet av hemsida och social närvaro, framtagning av Gumpearls design och relationsbyggande med blivande återförsäljare. Vi är på en resa för en mer hållbar vardag och ett grönare fotavtryck.


Gumpearls grundare Sepide förbereder sig för pitch hos Draknästet
Sepide I logen inför sin pitch inför drakarna


Men det är inte allt. Tidigare i våras presenterade också Gumpearls grundare, Sepide Hajitaheri tandkrämstabletterna för några särskilt utvalda drakar.


Vi vill härmed berätta att Gumpearl är med i höstens säsong av Draknästet på SVT! Framför de välkända investerarna, Sara Wimmercranz, Shervin Razani , Jacob de Geer, Lena Apler och Jonas Eriksson pitchade Sepide Gumpearl.


Och hur det gick? Det får du se klockan 20.00 den 15 September på SVT eller SVT Play.


Fokus är att göra Sverige och världen medvetna om miljövänliga och hållbara produkter inom tandvård. Grönare väg till friska och starka tänder! Med den visionen, ser vi fram emot att lansera tandkrämstabletter och munsköljstabletter här på webben och hos återförsäljare i september.


Vi är så glada för möjligheten att pitcha våra produkter för drakarna, och för att Gumpearl nu står så nära lansering. Tack för att du är med på vår resa mot en grönare vardag.


Gumpearls backdrop inför pitch i Draknästet 2022
Behind the scenes i förberedelserna inför pitch inför drakarna. Klockan 20.00 den 15 September syns Gumpearl i rutan på SVT och SVT Play.

50 visningar0 kommentarer
bottom of page